koop tickets online

Ik ben Chloe Goetinck, coördinator en psychologe van de psychologenpraktijk ‘PsyBrugge'. Ikzelf en mijn team werken met volwassenen, maar ook met kinderen, adolescenten en jongvolwassenen.  

Ik weet dat binnen Cercle Brugge met Diederiek Vermeersch een ATVJO is aangesteld voor o.a. de combinatie school en sport, en het welbevinden van de jeugdspelers.

Maar misschien hebt u bij ernstige feiten nood aan een externe vertrouwenspersoon, waarbij je in alle anonimiteit je verhaal kwijt kan. Onder ernstige feiten wordt verstaan: elke vorm van ongewenst gedrag van anderen dat jouw persoonlijke grenzen overschrijdt. 

Voorbeelden hiervan zijn: pesterijen (in het echte leven, maar ook online), psychologisch of fysisch geweld, racisme, diefstal, gebruik of dealen van drugs, chantage of intimidatie. Maar ook grensoverschrijdend gedrag op seksueel vlak: zoals sexting, seksisme, verspreiden van foto’s, zich bekeken voelen, ongepaste seksuele opmerkingen, ongewenste aanrakingen tot aanranding of seksueel geweld, enz.

Bij mij kan je altijd in alle vertrouwen en anonimiteit je verhaal kwijt en ik probeer te luisteren naar je last en een antwoord op je vragen te geven. Er worden geen stappen ondernomen zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.

 

Mijn contactgegevens:

Chloë Goetinck
info@psybrugge.be
0473/785380

Cerle Brugge KSV