koop tickets online

De Cercle Foodtruck is zaterdag opnieuw van de partij!

De Foodtruck is zaterdag opnieuw van de partij ter hoogte van het jeugdsecretariaat. Tussen 11:00 en 14:30 kan je er terecht voor pizza, pasta of iets anders lekker en bovendien kan je jouw bezoek ook combineren met de aankoop van het Cercle Brugge stickerboek!

Steun de Cercle Brugge Jeugd!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge-KV Oostende: Covid Safe Ticket en mondmasker verplicht

Zaterdag om 20:45 ontvangt Groen-Zwart de Kustboys van KV Oostende op speeldag 25 van de Jupiler Pro League, mét publiek in de tribunes. Cercle, momenteel 7e in de ranking, pakte de voorbije weken indrukwekkend 24 op 27 en wil die vormcurve zaterdag ook bevestigen voor de eigen fans. Hou er wel rekening mee dat de terugkeer van supporters gepaard gaat met enkele gezondheidsmaatregelen, zoals het Covid Safe Ticket en het dragen van een mondmasker:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Compensatieregeling voor wedstrijden zonder publiek

Zaterdag spelen we tegen KV Oostende met publiek, maar eerder dit seizoen werden de thuisoverwinningen tegen Club Brugge (2-0) en Zulte Waregem (3-1) zonder fans afgewerkt. Cercle werkte een compensatieregeling uit voor zowel abonnees, tickethouders en BK12-leden.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
21 op 24 - Hoe lang is dat niet geleden?

In de voorbije acht wedstrijden won Cercle liefst zeven maal. YR KV Mechelen,  KV Kortrijk, STVV, Seraing, de buren, Eupen en Z.-Waregem gingen voor de bijl. Op momenteel ongenaakbaar promovendus Union verloor Cercle ongelukkig in de toegevoegde tijd.

Een prestatie om, zeker met deze jonge ploeg, “U” tegen te zeggen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Maak kennis met Bruce, de mascotte van de Cercle Brugge Jeugdwerking!

Een aandachtige toeschouwer zondagavond tijdens de 3-1 overwinning van Cercle Brugge tegen Zulte Waregem: Bruce, de nieuwe mascotte van onze Cercle Brugge Jeugdwerking!

Lees meer

Het stickerboek gaat van start!

Klik hier voor meer info!