koop tickets online

Kom woensdag naar de signeersessie in Decathlon Brugge!

Op woensdag 10 augustus tussen 14:00-16:00 organiseert Decathlon Brugge in samenwerking met Cercle een signeersessie (in Decathlon) met Hannes Van Der Bruggen, Boris Popovic, Thibo Somers en Robbe Decostere!

Vanaf dit seizoen worden de wedstrijdshirts van Cercle ook in de Decathlon-vestiging van Brugge verkocht. Om de symbolische start van het partnership te vieren organiseren we op woensdag 10 augustus tussen 14:00-16:00 een signeersessie met enkele A-kernspelers. Die signeersessie zal achteraan in de Decathlon-winkel plaatsvinden op de voetbalafdeling. Een ideaal moment om jouw gloednieuw wedstrijdshirt te laten ondertekenen door de spelers!

Niet alleen een signeersessie staat er op het programma: er is ook de gelegenheid om deel te nemen aan een penaltycup en/of een technisch voetbalparcours. Voor de winnaars zijn er bovendien leuke prijzen voorzien. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Cerle Brugge KSV
Cerle Brugge KSV

TOT WOENSDAG IN DECATHLON?


Adres Decathlon Brugge:
Blankenbergse Steenweg 420/01
8000 Brugge

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Welkom terug, Radhi Jaïdi!

Radhi Jaïdi (47) keert terug naar Cercle Brugge. Nadat Jaïdi eerder al actief was voor Groen-Zwart, meer bepaald in de periode tussen februari-augustus 2021, zal hij nu opnieuw een belangrijke rol voor Cercle vervullen. Met de aanstelling van Radhi Jaïdi is de technische staf voltallig.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge 2022-2023 | Ontdek hier onze officiële ploegfoto

Hij is er! De officiële ploegfoto werd genomen. Binnenkort ook beschikbaar in posterformaat. Hierover later meer!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fotoverslag na de 3-4 overwinning in de Ghelamco Arena!

Zondagmiddag won Cercle met een spectaculaire 3-4 op bezoek bij AA Gent. Ook onze fotograaf was aanwezig en legde de taferelen vast op de gevoelige plaat. Geniet na met dit uitgebreide fotoverslag!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge veroordeelt het wangedrag van sommige supporters

Cercle Brugge veroordeelt ten strengste de incidenten die zich zondagmiddag tijdens en na AA Gent-Cercle Brugge hebben afgespeeld. Zo werd de wedstrijd onder meer na de goal van Denkey kort stilgelegd toen pyrotechnisch materiaal op het veld werd gegooid. Ook na de wedstrijd waren er onregelmatigheden. Dit seizoen jammer genoeg geen alleenstaande feiten, waarbij bovendien bij eerdere incidenten al Cerclesupporters gewond raakten.

Cercle Brugge benadrukt dat er geen plaats is in en rond een stadion voor gedrag dat het imago van Cercle Brugge schade toebrengt. Voor de feiten in Gent werden de daders ondertussen geïdentificeerd. Voor hen zal een procedure tot burgerrechtelijke uitsluiting worden opgestart. Ook de boetes, die kunnen oplopen tot €5000, zullen op deze betrokkenen worden verhaald.

Als gevolg van de incidenten van afgelopen zondag liet de Gentse politie weten dat het de combiregeling voor Cerclefans opnieuw zal invoeren. Cercle betreurt dat het gedrag van een aantal supporters dergelijke praktische ongemakken meebrengt voor de trouwe supporters van onze familievereniging. Om een veilige omgeving voor z’n supporters te garanderen zal Cercle Brugge het wangedrag door enkelingen streng blijven sanctioneren.

Cercle Brugge doet ook een warme oproep aan z’n supporters om mee te helpen om deze onaanvaardbare praktijken uit onze supportersvakken te bannen. Merk je een incident op? Meld dat dan bij een steward die het nodige zal doen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kalenderupdate Croky Cup & Jupiler Pro League

De Pro League maakte zopas de effectieve speelmomenten bekend voor onze wedstrijd in de 1/16e finales van de Croky Cup en speeldag 17 van de Jupiler Pro League.

De bekerwedstrijd tegen Beerschot wordt op woensdag 9 november om 20:00 afgewerkt in Jan Breydel. Enkele dagen later, op zaterdag 12 november, trekt Cercle vervolgens om 18:15 naar Stayen.

Ticketinformatie volgt binnenkort.

Lees meer

Het stickerboek gaat van start!

Klik hier voor meer info!