koop tickets online

Talentendag U7-U8

Spelertjes die geboren zijn in 2016 (U7) en in 2015 (U8) kunnen zich inschrijven voor de talentendag U7 en U8 georganiseerd door de Jeugdacademie van K.S.V. Cercle Brugge op maandag 15/08/2022.

Inschrijven doe je hier .

Wees snel want de plaatsen zijn beperkt!
Verdere informatie volgt per mail na inschrijven via het voorziene online formulier.

 

Tot dan?

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Paashaasactie 2022: koop nu jouw Paaspakket voor slechts €10!

De Cercle Jeugdwerking brengt ook dit jaar in aanloop naar Pasen (op zondag 17 april, red) een Paaspakket uit. Voor slechts €10 per pakket (keuze tussen melk-/fondantchocolade) zijn er grote paashazen (24cm) beschikbaar vergezeld door verschillende chocolade paaseitjes. Elke bestelling is bovendien binnen de 8 dagen na bestelling beschikbaar.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Brugse derby voor onze jeugdteams: kom jij hen zaterdag aanmoedigen?

Komende zaterdag, nog voor de aftrap van Cercle-Genk om 16:15, kan je met een volgeplakt stickerboek in de jeugdkantine terecht voor het ophalen van een leuke prijs. Om 10:00 worden er ook verschillende derbywedstrijden afgewerkt én is de Foodtruck opnieuw aanwezig. Kom onze jeugd dus aanmoedigen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ontdek hier de eerste winnaars van het Stickerboek 2021-2022!

Vorige zaterdag won jeugdspeler Rune De Poorter de Holiday Suites voucher ter waarde van €250. Rune kon een volgeplakt stickerboek 2021-2022 voorleggen en ging zo aan de haal met de hoofdprijs. Ook Arthur Rotsaert (U9) en Ricardo De Almeida vielen in de prijzen: zij wonnen elk een voucher ter waarde van €45 van sportpictures.be en kunnen hiermee elk een poster-sticker van zichzelf bestellen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jouw stickerboek 2021-2022 volgeplakt? Dan maak je kans op een voucher van Holiday Suites ter...

Nog op zoek naar stickers om jouw Cercle Brugge stickeralbum te vervolledigen? Of gewoon op zoek naar een stickerboek om zelf vol te plakken? Zowel stickerboeken als stickers zijn nog steeds verkrijgbaar. Naast het feit dat iedereen die een volgeplakt stickerboek kan voorleggen een prijs wint, schenkt Holiday Suites ook een voucher ter waarde €250 aan één gelukkige winnaar! Hoe je daarop kans maakt? Dat lees je hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Maak kennis met Bruce, de mascotte van de Cercle Brugge Jeugdwerking!

Een aandachtige toeschouwer zondagavond tijdens de 3-1 overwinning van Cercle Brugge tegen Zulte Waregem: Bruce, de nieuwe mascotte van onze Cercle Brugge Jeugdwerking!

Lees meer

Het stickerboek gaat van start!

Klik hier voor meer info!