koop tickets online

Ticketing sluit vrijdag al uitzonderlijk om 16:30

Wegens de Jupiler Pro League-wedstrijd tussen Club Brugge en Zulte Waregem sluit de dienst Ticketing komende vrijdag al om 16:30.

Supporters die nog tickets nodig hebben voor de uitwedstrijd naar Standard en voor vrijdag niet meer in Brugge geraken, kunnen zaterdagvoormiddag (10:00-12:00) nog aan de dienst Ticketing terecht voor tickets + busvervoer. Lees alle ticketinfo voor Standard-Cercle hier na.

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Combiregeling naar Standard: check alle ticketinfo

Op zaterdag 27 mei om 20h45 neemt Cercle het op tegen Standard tijdens de laatste uitwedstrijd van dit seizoen.

De combiregeling is van kracht. Online zijn er dus geen tickets beschikbaar en Cerclefans die de verplaatsing naar Sclessin maken, kunnen dat enkel doen met een supportersbus. Tickets zijn dus enkel in voorverkoop beschikbaar.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De selectie voor de komst van de Buffalo's

Coach Miron Muslic maakte vrijdagnamiddag z'n selectie bekend voor de komst van de Buffalo's. Ontdek de namen hier!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alle ticketinfo voor onze thuismatch tegen AA Gent

Op zaterdag 13 mei om 18h15 ontvangt Cercle Brugge de Buffalo’s van AA Gent. Cerclefans op zoek naar tickets regelen dat best op voorhand want wegens de opgelegde combiregeling blijven de loketten op de wedstrijddag gesloten. Hieronder kan je alle ticketinformatie terugvinden:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
KVC Westerlo-Cercle Brugge: alle ticketinformatie

Op zondag 7 mei om 13h30 trekt Cercle naar ’t Kuipje van KVC Westerlo. Cerclefans kunnen de verplaatsing met eigen vervoer of met een supportersbus maken, de combiregeling is niet van kracht. Ook online kunnen er tickets worden aangekocht.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De Play-Offs zijn van ons! Koop nu jouw abonnement voor de Europe Play-Offs

Het is gebeurd! Na onze overwinning tegen Zulte Waregem is Cercle zeker van de achtste plaats en is het gekwalificeerd voor de Europe Play-Offs. Mini-abonnementen voor de thuisduels tegen AA Gent, Standard en Westerlo zijn vanaf nu online te koop. Vanaf maandag kan dat ook fysiek aan de dienst Ticketing in Brugge.

Lees meer

Het stickerboek gaat van start!

Klik hier voor meer info!