koop tickets online

[VACATURE] Stagiair(e) sportieve omkadering voor Cercle Brugge U23

Voor Cercle Brugge U23, de beloftenploeg van Groen-Zwart die komend seizoen uitkomt in Tweede Nationale, zijn we op zoek naar een stagiair(e) voor een boeiende stage met veel verantwoordelijkheid. Onderstaand takenpakket is slechts indicatief: naargelang profiel en interesse bekijken we samen welke extra of bijkomende taken er kunnen worden toegevoegd:

Taakinhoud:

  • Je organiseert de scouting;
  • Je staat in voor de organisatie van trainingsstage(s) en andere logistieke taken zoals kledij, opmaken van weekschema’s, ...
  • Je kan trainingen van de U23 filmen voor analyse;
  • Je geeft ondersteuning op wedstrijddagen waarbij je onder andere mee instaat voor de administratie;
  • Je staat in nauw contact met de communicatiedienst van Cercle waarbij je ook creatief je steentje kan bijdragen. Kan je overweg met een fototoestel? Bonuspunten!
     

PROFIEL:

  • Sterke affiniteit met voetbal: bijvoorbeeld als spe(e)ler/-ster, of je hebt ambitie als coach
  • Je bent bezig aan opleiding Sportmanagement of LO, of diploma al behaald
  • Of een trainersopleiding voetbal, minimaal UEFA-B


Bij voorkeur start jouw stage gradueel op in september 2022 met de bedoeling om later tijdens het academiejaar de frequentie en je aanwezigheid te verhogen. We bieden een erg flexibile stage aan in functie van jouw beschikbaarheid.

Vragen of interesse? Stuur jouw kandidatuur dan naar bart.plasschaert@cerclebrugge.be

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Welkom terug, Radhi Jaïdi!

Radhi Jaïdi (47) keert terug naar Cercle Brugge. Nadat Jaïdi eerder al actief was voor Groen-Zwart, meer bepaald in de periode tussen februari-augustus 2021, zal hij nu opnieuw een belangrijke rol voor Cercle vervullen. Met de aanstelling van Radhi Jaïdi is de technische staf voltallig.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge 2022-2023 | Ontdek hier onze officiële ploegfoto

Hij is er! De officiële ploegfoto werd genomen. Binnenkort ook beschikbaar in posterformaat. Hierover later meer!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fotoverslag na de 3-4 overwinning in de Ghelamco Arena!

Zondagmiddag won Cercle met een spectaculaire 3-4 op bezoek bij AA Gent. Ook onze fotograaf was aanwezig en legde de taferelen vast op de gevoelige plaat. Geniet na met dit uitgebreide fotoverslag!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge veroordeelt het wangedrag van sommige supporters

Cercle Brugge veroordeelt ten strengste de incidenten die zich zondagmiddag tijdens en na AA Gent-Cercle Brugge hebben afgespeeld. Zo werd de wedstrijd onder meer na de goal van Denkey kort stilgelegd toen pyrotechnisch materiaal op het veld werd gegooid. Ook na de wedstrijd waren er onregelmatigheden. Dit seizoen jammer genoeg geen alleenstaande feiten, waarbij bovendien bij eerdere incidenten al Cerclesupporters gewond raakten.

Cercle Brugge benadrukt dat er geen plaats is in en rond een stadion voor gedrag dat het imago van Cercle Brugge schade toebrengt. Voor de feiten in Gent werden de daders ondertussen geïdentificeerd. Voor hen zal een procedure tot burgerrechtelijke uitsluiting worden opgestart. Ook de boetes, die kunnen oplopen tot €5000, zullen op deze betrokkenen worden verhaald.

Als gevolg van de incidenten van afgelopen zondag liet de Gentse politie weten dat het de combiregeling voor Cerclefans opnieuw zal invoeren. Cercle betreurt dat het gedrag van een aantal supporters dergelijke praktische ongemakken meebrengt voor de trouwe supporters van onze familievereniging. Om een veilige omgeving voor z’n supporters te garanderen zal Cercle Brugge het wangedrag door enkelingen streng blijven sanctioneren.

Cercle Brugge doet ook een warme oproep aan z’n supporters om mee te helpen om deze onaanvaardbare praktijken uit onze supportersvakken te bannen. Merk je een incident op? Meld dat dan bij een steward die het nodige zal doen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kalenderupdate Croky Cup & Jupiler Pro League

De Pro League maakte zopas de effectieve speelmomenten bekend voor onze wedstrijd in de 1/16e finales van de Croky Cup en speeldag 17 van de Jupiler Pro League.

De bekerwedstrijd tegen Beerschot wordt op woensdag 9 november om 20:00 afgewerkt in Jan Breydel. Enkele dagen later, op zaterdag 12 november, trekt Cercle vervolgens om 18:15 naar Stayen.

Ticketinformatie volgt binnenkort.

Lees meer

Het stickerboek gaat van start!

Klik hier voor meer info!