koop tickets online

Verleng vanaf nu online jouw abonnement voor 2022-2023!

Vanaf vandaag kan je online jouw abonnement voor 2022-2023 verlengen. Hoe sneller je dat bovendien doet, hoe meer voordelen dat oplevert, ook voor nieuwe abonnees!

Hoe sneller je verlengt, hoe meer voordeel

Verleng je voor eind mei online jouw abonnement voor 2022-2023? Dan trakteren wij met €10 consumptiewaarde op je abonnementskaart. 5 supporters krijgen hun abonnement zelfs thuisbezorgd door een A-kernspeler. Wie die 5 supporters zijn? Dat wordt later via loting bekendgemaakt.

Verlengen aan de dienst Ticketing in Brugge? Da’s pas mogelijk vanaf 20 juni!

Aangezien de nieuwe abonnementskaarten pas midden juni in Brugge worden verwacht, kan je tussen vandaag en 20 juni jouw abonnement enkel online verlengen via ticketing.cerclebrugge.be.

Belangrijk: Om het gebruiksgemak van onze fans te verbeteren werkt Cercle vanaf dit seizoen met een gloednieuw ticketingsysteem. Dankzij dit stappenplan kan jij in symbolisch 12 stappen jouw zitje in Jan Breydel ook voor volgend seizoen veiligstellen!

De tarieven

Tot en met 30 juni blijven de basistarieven per wedstrijd ongewijzigd, en dat al voor het 4e seizoen op rij. Merk je toch een prijsverschil op? Dan komt dat omdat de oorspronkelijke tarieven 4 jaar terug werden berekend op een competitie met 16 ploegen (en dus 15 thuiswedstrijden). Aangezien we sinds 2 seizoenen met 18 ploegen in 1A spelen, wordt een abonnement nu berekend op 17 thuiswedstrijden. De enige doorgevoerde tariefwijziging is dat -12 jarigen vanaf dit seizoen €34 voor een abonnement betalen, omgerekend amper €2 per wedstrijd, en dat omdat we voor komend seizoen de beleving voor deze doelgroep willen opkrikken.

Abonnementsprijzen tot en met 30 juni

Cerle Brugge KSV

De voorrangsperiode voor bestaande abonnees loopt tot en met 30 juni. Verleng of koop zeker jouw abonnement voor eind juni, want vanaf 1 juli zal Cercle een kleine prijsstijging doorvoeren. Wie vanaf juli dus een abonnement koopt, zal iets meer betalen.

Abonnementsprijzen vanaf 1 juli

Cerle Brugge KSV

Premium Twoalve-membership

In nasleep van het coronavirus werd vorig seizoen het Premium Twoalve-abonnement gelanceerd. Supporters die niet wilden gecompenseerd worden voor hun gemiste thuiswedstrijden in 2020-2021, verlengden toen spontaan aan de normale tarieven. Enkele leuke ervaringen kregen meer dan 450 Premium Twoalve-abonnees daarvoor terug: zo werden alle namen op de spelersbus geplaatst, traden onze spelers tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen aan in speciale Premium Twoalve-wedstrijdshirts, werden alle namen ook een seizoen lang in de rugnummers verwerkt, ontvingen ze allen een exclusief P12-mondmasker en organiseerden we doorheen het seizoen verschillende giveaways.

Komend seizoen evolueert het Premium Twoalve-abonnement naar een Premium Twoalve-membership. De bedoeling van het membership is om jouw Cerclebeleving als fan te verbeteren en je nog meer te verbinden met het dagelijks reilen en zeilen binnen jouw favoriete vereniging.

Elke supporter kan intekenen voor een membership, zelfs fans die geen abonnement aankopen. Een membership kost slechts €35 en houdt volgende voordelen in:

  • Members die ook abonnee zijn, krijgen een speciale Premium Twoalve-abonnementskaart;
  • Als member ontvang je een Premium Twoalve-sjaal;
  • Onze spelers treden in de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen aan in speciale Premium Twoalve-wedstrijdshirts, waarbij 18 members worden uitgeloot en nadien dat wedstrijdgedragen shirt gesigneerd ontvangen;
  • We organiseren doorheen het seizoen 5 ludieke meet&greets met spelers voor onze members;
  • Op het einde van het seizoen wordt elke Premium Twoalve-member uitgenodigd voor een drink in aanwezigheid van de spelers en technische staf;
  • Ontvang je 12% korting in de Fanshop
  • Ga je als Cerclefan ook altijd mee op verplaatsing met de federatiebus? Mooi zo! Elke Premium Twoalve-member krijgt vanaf volgend seizoen €2 korting op elke busrit.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Zaterdag tegen KV Mechelen: zorg dat je erbij bent als abonnee!

Voluit meesupporteren voor de tweede opeenvolgende thuisoverwinning van het seizoen? Word dan deze week nog abonnee bij Cercle en beleef de match tegen KV Mechelen vanop de eerste rij mee!

Alle informatie kan je hier terugvinden.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Geef jij zaterdag de aftrap van Cercle-Anderlecht?

Komende zaterdag om 16:00 staat met Cercle-Anderlecht de eerste thuiswedstrijd van het seizoen gepland. Een echte topaffiche waarbij we rekenen op de massale steun van onze fans. Maar voor 4 van onze abonnees is er zelfs een hoofdrol weggelegd!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Senna Miangue bezorgde vandaag persoonlijk de abonnementen van Lowie, Lisa, Koen en Yannick!

Lowie, Lisa, Koen en Yannick kregen donderdagnamiddag hun abonnement voor komend seizoen persoonlijk thuisgeleverd door Cercleverdediger Senna Miangue. Het viertal verlengde voor eind mei hun abonnement en maakte zo kans op een persoonlijke thuisbezorging door één van onze spelers.

Donderdagnamiddag was het dus zover: de namen van het viertal werd uitgeloot en dus ging Senna op pad. Niks dan tevreden en vooral verraste gezichten kregen we te zien toen Senna voor de deur stond!

Ook de komende dagen plannen onze spelers nog enkele bezoeken in. Verlengde je dus voor eind mei en ontving je je abonnement nog niet? Dan maak je misschien wel kans op een leuk bezoekje ... ;)

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laatste dag van de voorrangsperiode!

De laatste dag van de voorrangsperiode is aangebroken. Nog tot vanavond om 17:30 kan je fysiek je abonnement verlengen aan dezelfde basistarieven zoals vorig seizoen. Online via ticketing.cerclebrugge.be is dat mogelijk tot 23:59. Vanaf vrijdag worden de abonnementen iets duurder en worden alle zitplaatsen die niet werden verlengd in vrije verkoop gebracht.

Heb je vragen over het verlengen van je abonnement? Contacteer ons dan snel via ticketing@cerclebrugge.be of bel ons op 050/38 91 93.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De voorrangsperiode eindigt donderdagavond!

Supporters die hun abonnement voor komend seizoen nog niet hebben verlengd doen dat best voor donderdagavond: tot dan loopt de voorrangsperiode en blijven de huidige tarieven van kracht. Vanaf vrijdag worden de abonnementen een klein beetje duurder.

Lees meer

Het stickerboek gaat van start!

Klik hier voor meer info!