koop tickets online

Welkom terug, Radhi Jaïdi!

Radhi Jaïdi (47) keert terug naar Cercle Brugge. Nadat Jaïdi eerder al actief was voor Groen-Zwart, meer bepaald in de periode tussen februari-augustus 2021, zal hij nu opnieuw een belangrijke rol voor Cercle vervullen. Met de aanstelling van Radhi Jaïdi is de technische staf voltallig.

Radhi Jaïdi zal zich voornamelijk toespitsen op de individuele trainingstrajecten voor de spelers, net als het dagelijks klaarstomen en begeleiden van de kern voor trainingen en wedstrijden. Als ex-speler en als coach beschikt Jaïdi dan ook over tonnen ervaring. Ervaring die hij al eerder deelde met Cercle, maar in augustus vorig jaar koos hij voor een nieuw avontuur. Hij werd in z’n thuisland namelijk trainer van de Tunesische topploeg Espérance Sportive de Tunis. Een grote eer, zeker als je weet dat Jaïdi ook nog als speler voor Espérance uitkwam. Daar werd de samenwerking in juni dit jaar beëindigd. Cercle neemt dus maar wat graag de opportuniteit aan om opnieuw de competenties en kwaliteiten van Jaïdi aan de staf toe te voegen.

Cerle Brugge KSV

Van zodra de werkvergunning wordt verleend zal Radhi Jaïdi effectief toetreden tot de technische staf.

Welkom terug, Radhi Jaïdi!


 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Miron Muslic reageert op z'n contractverlenging

Miron Muslic over z'n contractverlenging, de stage in Benidorm én een vooruitblik naar de tweede seizoenshelft? Je bekijkt het hier!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Leonardo Da Silva Lopes!

Ook Leonardo Da Silva Lopes is jarig! Hij viert vandaag z'n 24ste verjaardag.

Proficiat, Leo!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag, Kévin Denkey!

Kévin Denkey is jarig! Onze spits viert vandaag z'n 22ste verjaardag.

Gelukkige verjaardag Kévin!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Miron Muslic langer bij Cercle Brugge!

Cercle Brugge heeft het contract van Miron Muslic (40) opengebroken. De Oostenrijker plaatste z’n handtekening onder een nieuwe verbintenis tot juni 2024.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Trainingsstage Benidorm: “Verder werken aan de Cercle mentaliteit”

Op de tweede stagedag in Benidorm stonden er twee trainingen op het programma. Beide sessies werden voorafgegaan door een opwarming in de fitness. Ook na de veldtrainingen konden de spelers in de gym terecht om bijkomende oefeningen te doen.

Lees meer

Het stickerboek gaat van start!

Klik hier voor meer info!